657 566 530
Esterilització
què oferim

Esterilització

Avui en dia existeix una falta d’informació sobre l’esterilització de les mascotes. Segons dades de la Sociedad Mundial de Protección Animal (WSPA), una gossa amb una vida reproductiva de sis anys pot generar una descendència de seixanta mil nous individus, ja que la meitat de les cadellades són femelles per perpetuar l’espècie i el seu creixement és exponencial, cas que també passa amb els gatets. L’esterilització és fonamental per evitar que milers de gossos i gats morin per la sobrepoblació.

Cada vegada a les nostres ciutats i pobles hi ha més gossos i gats abandonats, que les protectores recollim i intentem buscar una nova llar. Des d’aquestes protectores, quan un gos o un gat es dóna en adopció, aquests surten tal i com marca la llei, és a dir, amb el xip posat i esterilitzats.

El fet de criar el teu animal pot suposar que, regalar un cadellet o un gatet petit és molt fàcil, però una vegada creixen sorgeixen els abandonaments. Un cas molt clar és uns mesos després de la festivitat de reis, en que les gosseres s’omplen d’animals que la gent ja no vol i que abandonen a la seva sort.

És per això que volem lluitar per eliminar la cria d’animals. El fet d’esterilitzar el teu gos o gat comportarà:

  • Redueix un percentatge importat el risc de que pateixi tumors si es realitza abans del primer cel o de la maduresa sexual.
  • Redueix o elimina completament les conductes de marcatge de territori en mascles.
  • Elimina els embarassos psicològics en femelles, cosa que no eliminaràs encara que les facis criar.
  • Evitarem que els mascles vagin darrera d’una gata o gossa en zel, evitant així accidents o possibles baralles amb altres animals.
  • És fals que els animals hagin de criar al menys una vegada, no és necessari.

Recorda que les gosseres estan plenes d’animals que la gent abandona i que tot això es podria evitar eliminant la reproducció.