Pàgina d'inici‎ > ‎

Qui som?


  • Qui som?

DANA és una associació sense ànim de lucre, fundada fa més d'una dècada, que gestiona desde l’any 2000 a Teià la gossera municipal, per intentar donar una nova llar als animals que tenim en el refugi.

 

Tenim acollits gossos i gats als quals els voluntaris de Dana cuidem els 365 dies de l’any.

 

Dana és entitat col·laboradora de Medi Ambient, i forma part de la Coordinadora i Assessora de Protectores d’Animals que engloba diverses associacions que tenen en la seva tasca diària la lluita pel benestar dels animals abandonats. www.lacoordinadora.org

  

Els nostres animals surten del refugi amb xip, vacunats, desparasitats i esterilitzats.


Si vols adoptar un dels nostres gossos o gats t’assessorarem i t’explicarem les passes a seguir perquè la adopció surti bé, i el gat o gos que us emporteu s'adapti a la teva familia sense que hagi cap problema. És una gossera petita i coneixem el caràcter de tots els nostres gossos, sabem quin es pot adaptar millor als vostres horaris, la vostra familia, el vostre estil de vida, etc.


És per això que us demanem que entreu a la nostra pàgina web i mireu tots els animals que tenim!!!  • Quins són els nostres objectius?

Els nostres objectius són:

  1. Concienciar el respecte pels animals
  2. Trobar als animals abandonats una nova llar.
  3. Conscienciar la importància del xip en les mascotes.
  4. Informar de la necessitat d'un mínim de civisme per part dels amos del animals com per exemple, portar el gos lligat o recollir les femtes.
  5. Difondre els avantatges de l'esterilització.