Pàgina d'inici‎ > ‎

Articles i Notícies

CARTA D'UNA ADOPTANT

A sota podeu llegir la carta que ens ha escrit la Sharon, una nena que va adoptar en Tom a la nostra protectora. Gràcies Sharon!


Sharon i Tom


LASSA

En Roc i l'Emma ens envien unes fotos amb la Lassa perquè veiem què contents que estan!


   
Emma i Lassa                                 Roc i LassaPRUNA

Aquesta parella meravellosa que ha adoptat a Pruna (un dels nou cadells que van abandonar a la nostra protectora) ha penjat alguns "curts" a YouTube de Pruna. Aquí us deixem alguns links per a que veieu  lo maca que és! :)

- "Pruna con su juguete nuevo": http://www.youtube.com/watch?v=qqKk5aFVlek&NR=1KIRALY

Carta de Kiraly:

"UN SALUDO de parte de KIRALY y familia. Como podéis ver voy creciendo, soy feliz y sano, lo que me proporciona el aire sano, el cariño de los mios y la cazuela de pollo diario. cada temporada tengo mis entretenimientos favoritos. Ahora es epoca de nueces y las devoro. el trabajo de pelarlas es un entretenimiento agradable. Me gustan mucho mis amigos, Newton ( perro, hermano mayor) y los caballos, con lo q no me llevo bien es el pastor electrico, por lo tanto prefiero no visitar a menudo a los caballos. Un saludo."

       


UN BLOG MOLT ESPECIAL

Els pares de Pruna han relitzat un blog preciós on expliquen com ha sigut d'important adoptar a la seva gosseta. El volen dedicar a tota aquella gent que es preocupen i que l'estimen tant.
Desde la prote us volem agraïr que la cuideu tan bé i que ens informeu de com es troba. Estem molt contents de que hagi trobat uns pares tan i tan bons.

http://lapetitapruna.blogspot.comĊ
Judith Luque,
27 de jul. 2010, 15:03
Ċ
Judith Luque,
19 de des. 2010, 10:17
ą
Judith Luque,
14 de set. 2010, 10:29
Comments