Pàgina d'inici‎ > ‎

Adoptar gossets

Ja heu trobat els nostres gossets! Si feu clik als seus noms podreu veure més fotos!Sóc la germana de Patxi i tinc uns  3 anyets. Sóc molt carinyosa però una mica poruga amb els nens i amb alguns adults. Necessito algú que em doni mimos i que m'ensenyi a confiar.
Teo i Tea

Fa un parell d’anys que vivim aquí. Vam arribar en molt males condicions (el Teo portava un collar de càstig, vam tenir que operar-lo perquè se li havia soldat al coll). Amb el temps estem aprenent a viure, jo he après moltes coses que no sabia i tot em sembla nou, i la Tea ha recuperat la confiança amb les persones. Viure és fantàstic!! Però ara ens agradaria una casa per poder viure tots dos junts. Sempre he viscut amb la Tea, que és la meva mare i em cuida molt... és que jo sóc una mica tabalot! I no puc viure separat d’ella... Només tenim entre dos i tres anys.


Dante

En adopció a la protectora. Dante és un gos mascle que té aproximadament un any i pesa uns 30 kg. Juga com un cadell i és tot amor. No li agrada gens estar sol a la gàbia.
DANTE en acció:Sóc una gossa adulta, molt divertida i  molt carinyosa amb les persones. No m'agraden els gatets. Sóc una mica cabuda però amb paciència i constancia puc arribar a ser la vostra millor amiga.


La meva història és molt trista: vaig néixer a la muntanya, fruit de l’abandonament de la meva mare, i no vaig conèixer els humans fins que vaig tenir uns 4 mesos, m’ha costat tant adaptar-me! Ara ja deixo que em passegin cada dia però tinc una miqueta de por, encara que si em dones menjar, ummm!!! Si vols pots venir a la gossera a coneixe'm. Però porta una galeta! Jiji!
Canelo

Sóc un mestís de Podenc, molt bo, fidel i elegant. M'agrada molt caminar per la muntanya i córrer, per això necessito una familia que tingui una miqueta d'espai. Si algun dia vols passejar amb mi, només m'ho has de dir.Li vam posar aquest nom pel seu caràcter, és tan bo..., ens va enamorar! Ara busca casa i una família